Zoeken...
billboard-Astra

Advertenties & reclamecampagnes

De start ligt bij een sterk concept. Samen bepalen we de over te brengen boodschap. WIM bedenkt een originele en creatieve aanpak. Het resultaat? Een ijzersterke advertentie of reclamecampagne.

Lees meer

Websites

Organisaties kunnen niet meer zonder een website die niet alleen informeert, maar ook inspireert en bovenal de bezoekers aanzet tot actie. WIM zorgt voor de stijlvolle website die bij jou en je doelgroep past.

Lees verder
websites-en-social-media-Voorthuizen
websites-en-social-media-Voorthuizen

Websites & sociale media

Organisaties kunnen niet meer zonder een sterke website als visitekaartje. Gericht op de juiste doelgroepen met bijbehorende doelstelling. Wij zorgen voor een professionele en aantrekkelijke opzet. Ook social media betrekken wij hierbij. 

Lees verder
logo-design

Logo & huisstijl

Een goed logo maakt jouw bedrijf in één oogopslag herkenbaar en is een afspiegeling van de identiteit van jouw bedrijf. WIM zorgt voor een sterke en onderscheidende vormgeving en trekt de lijn door naar de huisstijl.

Lees verder

Magazines & brochures

Een magazine is de uitgelezen kans om in beeld te blijven bij je klanten en ze te binden. WIM creëert een doordacht concept dat opvalt door een origineel grafisch ontwerp en een sterke bladformule.

Lees verder
opmaak--Magazine-Mantelzorger-02
opmaak--Magazine-Mantelzorger-02

Magazines & brochures

Houd uw klanten op de hoogte van uw activiteiten met een magazine of mailing. Wij zorgen  voor een doordacht concept dat opvalt door het grafisch ontwerp en de sterke inhoud. Ons reclamebureau ontwikkelt het ontwerp, begeleidt de fotografie en het drukwerk.

Lees verder
Copyright © 2024 All Rights Reserved by WIMreclame