Zoeken...

Een logo en huisstijl kunnen je bedrijf maken of breken. Het is tenslotte een van de eerste indrukken die een potentiële klant krijgt van jouw onderneming. Laat zien wie je bent met een professioneel en onderscheidend logo. Een goed doordachte huisstijl vertelt aan je doelgroep wie ze met jou in huis halen.

Heb je een nieuw logo nodig of een APK van je bestaande logo? Of het nu voor een zelfstandige ondernemer is, een gemeente, zorginstelling of een commerciële gigant: bij WIM krijg je een onderscheidend logo met een verhaal. Graag hoor ik van jou wat het DNA is van jouw bedrijf. Zo kan ik een uniek logo maken dat perfect aansluit op de uitstraling van jouw onderneming. Een huisstijl die blijft hangen bij de klant en die zorgt voor herkenning.

 

Wat klanten zeggen over WIM:
“Ik heb met veel plezier met Wim gewerkt. Zijn goede adviezen, meedenken met wat de klant wil en zijn creatieve inbreng leverde een prachtige nieuwe huisstijl op voor mijn toenmalige werkgever. Ook bij ad-hoc zaken als een uitnodiging voor een klantendag was Wim’s creatieve inbreng groot.”

Barbara Stokdijk – UMC Utrecht

Neem contact op
Copyright © 2023 All Rights Reserved by WIMreclame