Zoeken...

Een website is allang niet simpelweg je visitekaartje meer. Een website moet niet alleen informeren, maar ook inspireren. De boodschap en het verhaal van je bedrijf vertellen en ook nog op zo’n manier dat het de bezoeker aanzet tot actie. Een ijzersterke vormgeving is daarbij onmisbaar.

Een website die de identiteit ademt van jouw bedrijf mét een uniek en sprekend design. Dat is wat ik voor ogen heb. Samen gaan we om tafel om te sparren over het doel van je website, de doelgroep die je wilt aanspreken en welk verhaal je wilt vertellen. Dat breng ik over in een visueel concept. Het resultaat is een strakke, sterke site, waarop de bezoeker in één oogopslag een goed beeld krijgt van wie je bent en waarvoor jouw onderneming staat.

 

Wat klanten zeggen over WIM:
“Wim Reclame heeft onze huisstijl, website, banners, flyers etc gemaakt. Ik werk overigens al jaren met Wim. De reden dat ik graag zaken die met Wim Reclame is omdat hij creatief is, meedenkt en de juiste vragen stelt en in korte tijd met een goed eindresultaat komt. Daarnaast is de prijs kwaliteitverhouding ook goed. Het is prettig werken met Wim en je kunt op hem vertrouwen dat er altijd een voorstel bij zit die past. “

Jeroen de Roon – Staffing Amsterdam

Neem contact op
Copyright © 2024 All Rights Reserved by WIMreclame