Zoeken...

Wie is WIM?

Wim Bekebrede - WIM reclame
Een grafisch vormgever en een rasechte beelddenker. Dat ben ik. Non-stop. Als je me begint te vertellen over je bedrijf, dan borrelt er bij mij meteen een grafisch beeld naar boven. Rijd ik op de snelweg, dan check ik de reclame op elke vrachtwagen die ik passeer. In de supermarkt ben ik zo druk de nieuwe posters en labels op producten te checken, dat ik het winkelwagentje vergeet.

Hoe is het begonnen?
Altijd ben ik creatief geweest. Ik hield van tekenen en schetste veel. Mijn dysleksi dyslexie versterkt mij in het denken in beelden. Sterker nog: het heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu ben.

Ruim twintig jaar zit ik in het vak. Ik begon bij een uitgeverij en na gewerkt te hebben bij reclamebureaus kroop het bloed waar het niet gaan kon en startte ik mijn bedrijf. Ik kom uit een ondernemersfamilie en heb altijd het gevoel gehad dat ik zelf aan het roer wilde staan van het hele proces. Niet alleen als vormgever vanachter een bureau opdrachten uitvoeren, maar het land in om met ondernemers te sparren.

‘Vanuit niets iets creëren’

Nu beoefen ik al jaren dag in, dag uit het mooiste werk wat er is. Vanuit niets iets creëren. Op een blanco vel beginnen en schetsen, totdat alle puzzelstukjes in elkaar vallen tot één mooi geheel: het verhaal van jouw bedrijf. Ik denk met je mee, blijf eerlijk en kom met een creatieve visuele vertaling die naadloos aansluit bij jouw onderneming.

Copyright © 2023 All Rights Reserved by WIMreclame