Zoeken...

Een onweerstaanbare advertentie die meteen je aandacht grijpt. Een complete reclamecampagne, die regelrecht op zijn doel afgaat en waar jouw potentiële klant simpelweg niet omheen kan. IJzersterke reclame die aanzet tot actie. Hoe bereik je dat?

De start van een marketingcampagne is een sterk concept. Welke boodschap wil je overbrengen en aan wie? Wat is het verhaal van jouw bedrijf? Samen sparren we over de kern van de boodschap en welke aanpak hierbij past. Ik vertaal dat visueel in een origineel en creatief concept. Het resultaat? Een verrassende advertentie of mediacampagne die je onderneming past als je nieuwe favoriete kledingstuk.

 

Wat klanten zeggen over WIM:
“Regelmatig maken we gebruik van de creatieve skills van Wim reclame. Waarom? Omdat Wim past in de Opmerkelijk filosofie. Zijn ontwerpen zijn Opmerkelijk goed. Wim denkt altijd met je mee en geeft een verrassende zienswijze om een boodschap te visualiseren. Het is gewoon prettig samenwerken met Wim. Loop je vast in een ontwerp, of wil je creatief uitgedaagd worden? Praat dan eens met Wim Reclame.”

Arjan Wietz – Opmerkelijk Marketing Support

Neem contact op
Copyright © 2024 All Rights Reserved by WIMreclame